Η χειμερινή σεζόν των παγοδρομίων συνεχίζεται με τα παγοδρόμια της White Fantasy να έχουν κατακλύσει όλη την Ελλάδα! Ένα ακόμη παγοδρόμιο και ένα φανταστικό Χριστουγεννιάτικο πάρκο εγκαταστάθηκε στην πλατεία Μπότσαρη την κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου από την εταιρεία «The White Fantasy – Παγοδρόμια Ελλάδος».

Περισσότερα...

Για 3η συνεχόμενη χρονιά  τα Lefka Χριστούγεννα έχουν γίνει πλέον θεσμός στην Λευκάδα. Μία μαγευτική Χριστουγεννιάτικη αγορά και πολλές δράσεις μαζί με το παγοδρόμιο της White Fantasy θα στολίσουν την πόλη της Λευκάδας!

Περισσότερα...

Σε χριστουγεννιάτικη πόλη έχει μεταμορφωθεί αυτές τις μέρες η Αγία Παρασκευή. Όλοι οι δρόμοι είναι στολισμένοι και για κάθε γωνιά της πόλης έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις.

Περισσότερα...

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών στο υπέροχα στολισμένο κέντρο του Άργους γιορτάζει μοιράζοντας ελπίδα και χαρά σε όλα τα παιδιά!

Περισσότερα...

Παγοδρόμιο στην Φλώρινα

Στην Φλώρινα θα βρίσκεται ένα ακόμη παγοδρόμιο της εταιρείας «The White Fantasy – Παγοδρόμιο Ελλάδος». Στο Νέο Πάρκο Φλώρινας (έναντι του πρακτορείου των ΚΤΕΛ) εγκαταστάθηκε το νέο παγοδρόμιο ανοιχτού τύπου 200m2.

Περισσότερα...

Παγοδρόμιο στα Γρεβενά

Άλλο ένα παγοδρόμιο της εταιρείας «The White Fantasy – Παγοδρόμια Ελλάδος» ταξίδεψε στην πόλη των Γρεβενών. Στον Άυλειο χώρο Πολιτιστικού Κέντρου Γρεβενών εγκαταστάθηκε το Παγοδρόμιο, διαστάσεων 150m2 σκεπαστού τύπου, παρέχοντας έτσι στην παγοπίστα και στους πατινέρ προστασία από ήλιο, τη βροχή και τον αέρα.

Περισσότερα...

Τελευταία Νέα - Κατηγορίες Άρθρων