Παγοδρόμιο White Fantasy στην Αγία Παρασκευή Αττικής!

Σε χριστουγεννιάτικη πόλη έχει μεταμορφωθεί αυτές τις μέρες η Αγία Παρασκευή. Όλοι οι δρόμοι είναι στολισμένοι και για κάθε γωνιά της πόλης έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις.

Φέτος, ο δήμος Αγίας Παρασκευής έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις εορταστικά δρώμενα και σε κάθε γειτονιά έχει προβλέψει να υπάρχει έντονο το «άρωμα» των Χριστουγέννων, με αποκορύφωμα την κεντρική πλατεία, όπου το δέντρο και η ατμόσφαιρα είναι παραμυθένια. Παντού υπάρχουν ξυλοπόδαροι, μασκότ, χιονάνθρωποι, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής και δημιουργίας χριστουγεννιάτικων κατασκευών.

Το χριστουγεννιάτικο πάρκο της White Fantasy σας περιμένει με όμορφες κατασκευές και τα παιχνίδια που εγκαταστάθηκαν, περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να διασκεδάσουν ατελείωτες ώρες στο πάρκο με το τρενάκι, το τραμπολίνο, κερματοφόρα, το καρουζέλ, αλλά και το υπέροχο, αστραφτερό παγοδρόμιο.

Το παγοδρόμιο της White Fantasy θα είναι 240m2 κλειστού τύπου και θα περιβάλλεται από λυόμενη αίθουσα προστατεύοντας τους πατινέρ από τις καιρικές συνθήκες, η εξυπηρέτηση δε των επισκεπτών καθώς και το ανταλλακτήριο θα στεγαστούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από παγόδες.

Σας περιμένουμε όλους για διασκέδαση στον πάγο από τις 14 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου!

pagodromio stin agia paraskevi 2018

Τελευταία Νέα - Κατηγορίες Άρθρων