Εφαρμογές & υλοποίηση παγοδρομίου

Η εγκατάσταση, η λειτουργία και η συντήρηση ενός μεταφερόμενου ενεργειακού παγοδρομίου είναι μια επίπονη διαδικασία, και απαιτεί εξειδίκευση. Εμείς με την πολύτιμη εμπειρία και τον άρτια λειτουργικά και αισθητικά εξοπλισμό μας, είμαστε στη διάθεση κάθε συνεργάτη που επιθυμεί να κατασκευάσει ένα παγοδρόμιο σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

Η έμπειρη ομάδα των τεχνικών, μπορεί να ολοκληρώσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το έργο και να εκπαιδεύσει τους υπευθύνους στη συντήρηση και στη διαχείριση του προσωπικού και των πατινέρ. Μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα φροντίσουμε για όλα όσα αναγράφονται στο συμβόλαιο και το παγοδρόμιο θα παραδοθεί σε ελάχιστο χρονικό διάστημα με την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση.

Παγοδρόμια στα κέντρα των πόλεων

Η συνηθισμένη εφαρμογή των παγοδρομίων είναι στα κέντρα των πόλεων κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Από το 2007 και σε συνεργασία με Δήμους, με άλλους φορείς αλλά και ιδιώτες, έχουμε εγκαταστήσει και λειτουργήσει παγοδρόμια σκεπαστού, κλειστού και ανοιχτού τύπου, μεμονωμένα ή αποτελώντας τμήμα ενός Χριστουγεννιάτικου χωριού σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Πολλές χιλιάδες πατινέρ όλων των ηλικιών κάνουν πατινάζ στις παγοπίστες των παγοδρομίων της «The White Fantasy» με τη βοήθεια όχι μόνο των πιγκουίνων αλλά και του υπόλοιπου βοηθητικού εξοπλισμού.

Παγοδρόμιο για καλλιτεχνικές και μαθητικές εκδηλώσεις

Μία πίστα παγοδρομίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους και για διάφορες περιστάσεις, όπως ομαδικές προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων, αθλητικές επιδείξεις (αγώνες ice hockey, καλλιτεχνικού πατινάζ), ψυχαγωγικές δραστηριότητες (ακροβατικά στον πάγο, χορός στον πάγο), γενέθλια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να προσφέρει στη διασκέδαση των επισκεπτών. Επίσης μπορούν να πραγματοποιούνται προγραμματισμένες καλλιτεχνικές παραστάσεις από επαγγελματίες πατινέρ.

Νυχτερινή διασκέδαση στον πάγο

Κάθε βράδυ οι πίστες των παγοδρομιων μας μεταμορφώνονται σε πίστες χορού με δυνατή μουσική, φωτορυθμικά, ρομποτικά και εντυπωσιακές νυχτερινές εκδηλώσεις. Όλοι οι επίδοξοι skaters φορούν τα παγοπέδιλα και επιδίδονται στις χορευτικές iceskating φιγούρες τους.

Άλλες Εκδηλώσεις

Ένα μεταφερόμενο παγοδρόμιο μπορεί να βρει εφαρμογή σε εκθέσεις και επιδείξεις μόδας για την προβολή διαφόρων προϊόντων, σε εμπορικά κέντρα ή δίπλα σε αθλητικές εγκαταστάσεις για διάφορες δραστηριότητες. Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε τεχνολογία υψηλής ποιότητας με αισθητικά άρτιες και ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις παγοδρομίων για την πραγματοποίηση πρωτοποριακών εκδηλώσεων ψυχαγωγικού χαρακτήρα στον πάγο καθώς και για τη διεξαγωγή επαγγελματικών αθλητικών διοργανώσεων. Η τεχνική μας κατάρτιση, η δημιουργική μας σκέψη, η ικανότητα προσαρμογής μας, στις απαιτήσεις της κάθε εγκατάστασης και η άμεση κινητοποίηση μας για τη σωστή λειτουργία του παγοδρομίου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της στρατηγικής της εταιρείας μας.

 • Δημοφιλή

 • Τελευταία

 • Παγοδρόμια The White Fantasy

  Τα παγοδρόμια Ελλάδος «The White Fantasy» δραστηριοποιούνται στην πώληση και ενοικίαση...

 • Τεχνητή Πίστα Σκι

  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο The White Fantasy θα λειτουργήσει...

 • Συχνές ερωτήσεις

  Στην ενότητα αυτή μπορείτε γρήγορα να βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις που αφορούν την...