Λιώστε τον πάγο και φέτος το χειμώνα στα παγοδρόμια The White Fantasy!

 pagodromia 2016 2017

Στην Αθήνα, στο Πεδίον του Άρεως. Χριστουγεννιάτικη Αγορά και το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Ελλάδας σας περιμένει! Η Παγοπίστα των 450m2 είναι σκεπαστή και οι υπηρεσίες καθώς και τα ανταλλακτήρια είναι στεγασμένα σε μικρές λυόμενες αίθουσες τύπου παγόδας, τα δε προστατευτικά κάγκελα είναι από λευκά boards κατάλληλα για να διεξαχθούν αγώνες ice Hockey.

Στην Αθήνα, Δήμος Νέας Σμύρνης. Παγοδρόμιο στην πλατεία Νέας Σμύρνης. Στεγασμένο σε λυόμενες αίθουσες Ευρωπαϊκών προδιαγραφών το παγοδρόμιο έχει έκταση 200m2. Τα ανταλλακτήρια με τα παγοπέδιλα και υπηρεσίες του παγοδρομίου στεγάζονται σε λυόμενες αίθουσες τύπου παγόδας και προστατεύουν από όλα τα καιρικά φαινόμενα. Ξύλινα κάγκελα περιμετρικά του παγοδρομίου για την προστασία των πατινέρ.

Στον Πειραιά, στο Πασαλιμάνι. Παγοδρόμιο σκεπαστού τύπου 200m2 στη νέα, διαμορφωμένη πλατεία Κανάρη. Ολόκληρο το παγοδρόμιο και ο εξοπλισμός εγκατεστημένα κάτω από στέγαστρα για πλήρη προστασία. Δίπλα στη θάλασσα πατινάρουμε παρέα με βοηθητικούς πιγκουίνους και διασκεδάζουμε στον πάγο!

Στην Καρδίτσα. Χριστουγεννιάτικο πάρκο και παγοδρόμιο στην πλατεία Πλαστήρα. Σας περιμένουμε να λιώσουμε τον πάγο στην μαγευτική Παυσιλυπούπολη! Όμορφες κατασκευές, ξύλινα σπιτάκια δραστηριοτήτων, το σπίτι της νεράιδας και ψυχαγωγικά παιχνίδια εγκαταστάθηκαν και περιμένουν τους επισκέπτες να διασκεδάσουν ατελείωτες ώρες! Στο fun park της Παυσιλυπούπολης θα βρείτε το τρενάκι, τη ρόδα, το καρουσέλ αλλά και στο υπέροχο αστραφτερό παγοδρόμιο 300m2. Με το τρενάκι της πόλης θα ξεναγηθούν οι επισκέπτες του και στις γειτονιές της πόλης!

Στην Καλαμάτα. Χριστουγεννιάτικο πάρκο και παγοδρόμιο σας περιμένει στον σιδηροδρομικό σταθμό Καλαμάτας. Λαμπερά ψυχαγωγικά παιχνίδια για τα παιδιά, καρουζέλ, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, ρόδα, καράβι, ως είθισται σε όλα τα λούνα παρκ αλλά και παγοδρόμιο, ποδηλατοδρόμιο, τραμπολίνο και έναν εξομοιωτή 5 διαστάσεων…. και όλα αυτά σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα. Στον «μαγικό σταθμό της παραμυθοχώρας» το παγοδρόμιο σκεπαστού τύπου 200m2 στεγασμένο κι αυτό σε τέντα όπως επίσης και το ανταλλακτήριο με τα παγοπέδιλα σας περιμένει στολισμένο. Μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ παραδίδονται από έμπειρο δάσκαλο για όλους όσους θέλουν να εντυπωσιάσουν στον πάγο με τις φιγούρες τους!

Στην Κόρινθο, στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου. Σας περιμένουμε στο παγοδρόμιο δίπλα στην θάλασσα με πολλά ψυχαγωγικά παιχνίδια. Για δεύτερη συνεχή χρονιά το ψυχαγωγικό - χριστουγεννιάτικο πάρκο της Κορίνθου σας περιμένει να γιορτάσουμε παρέα.

Στον Ωρωπό, στο λιμάνι σκάλας Ωροπού. Στο χωριό του Αη Βασίλη στον Ωρωπό σας περιμένουν ξύλινα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, τραμπολίνο, τρενάκι, παιχνίδια και κατασκευές και φυσικά το παγοδρόμιο της White Fantasy 200m2 για να λιώσετε τον πάγο! Καθημερινές θεατρικές παραστάσεις μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων από τα δημοτικά σχολεία της περιοχής.

Στην Λευκάδα. Παγοδρόμιο στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας σε συνεργασία με τους φορείς της πόλης, τον δήμο της Λευκάδας, και το επιμελητήριο. Παγοδρόμιο για πρώτη φορά στην πόλη της Λευκάδας, αναμένεται να προσελκύσει πλήθος μικρών και μεγάλων ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τελευταία Νέα - Κατηγορίες Άρθρων