Παγοδρόμιο White Fantasy στην Λευκάδα!

Για 3η συνεχόμενη χρονιά  τα Lefka Χριστούγεννα έχουν γίνει πλέον θεσμός στην Λευκάδα. Μία μαγευτική Χριστουγεννιάτικη αγορά και πολλές δράσεις μαζί με το παγοδρόμιο της White Fantasy θα στολίσουν την πόλη της Λευκάδας!

Το παραμυθένιο σπιτάκι του Αϊ Βασίλη είναι έτοιμο και περιμένει τους μικρούς και μεγάλους  μας φίλους για να φωτογραφηθούν μαζί του και να του παραδώσουν το γράμμα τους.

Το παγοδρόμιο της White Fantasy σκεπαστού τύπου για να παρέχει πλήρης κάλυψη στους πατινέρ και διαστάσεων 200m2. Συνοδευόμενο με ξύλινους βοηθητικούς πιγκουίνους, καρεκλάκια για τους μικρούς μας φίλους καθώς και ξύλινα boards (κάγκελα) περιμετρικά του παγοδρομίου για ασφαλές πατινάζ των αρχάριων.

Επίσης Χριστουγεννιάτικη αγορά με δεκάδες όμορφα διακοσμημένα ξύλινα σπίτια, γεμάτα τοπικές γεύσεις, ζαχαρωτά και προϊόντα, ιδιαίτερα αρώματα και πολλά χρώματα, το σπίτι του Άη Βασίλη και πολλές δράσεις! Ενώ το σπιτάκι δραστηριοτήτων έχει εμπλουτιστεί με πολλές κατασκευές και τα ξωτικά περιμένουν να ζωγραφίσουν χριστουγεννιάτικες φιγούρες στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων. 

Αυτές τις Γιορτές, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με πιο μαγικό σκηνικό των Χριστουγέννων, με τη χαρά που θα προσφέρει  το χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης!

Το παγοδρόμιο σας περιμένει και φέτος στην πλατεία MARKAS, άνοιξε τις πύλες του την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου  και θα παραμείνει μέχρι τη Κυριακή 6 Ιανουαρίου...

pagodromio stin lefkada 2018

Τελευταία Νέα - Κατηγορίες Άρθρων