Χριστούγεννα στο Άργος με Παγοδρόμιο White Fantasy!

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών στο υπέροχα στολισμένο κέντρο του Άργους γιορτάζει μοιράζοντας ελπίδα και χαρά σε όλα τα παιδιά!

Η μαγική πλατεία του Άργους σας περιμένει με το Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του Αγίου Βασίλη, τα εργαστήρια, το σπιτάκι για face painting, το σπίτι των Παραμυθιών, καρουζέλ, παγοδρόμιο, τρενάκι, τραμπολίνο και παιχνίδια έκπληξη! Τα Ξωτικά που συνοδεύουν τον Αη -Βασίλη, οι ξυλοπόδαροι, οι χορευτές του ουρανού, ζογκλέρ, τάρανδοι, χιονάνθρωποι και κινούμενες χριστουγεννιάτικες φιγούρες θα παίξουν με τα παιδιά!

Η White Fantasy φέτος σας περιμένει στο Άργος με ένα παγοδρόμιο ανοιχτού τύπου 300m2. Τα ανταλλακτήρια του παγοδρομίου θα αποτελούνται από 2 λυόμενες θερμαινόμενες αίθουσες 4x4m.

Στα παγοδρόμια ανοιχτού τύπου, η πίστα των παγοδρομίων είναι υπαίθρια, χωρίς εγκατάσταση κάλυψης πάνω από την παγοπίστα, ευάλωτη μεν στις καιρικές συνθήκες, δίνοντας όμως ένα πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα καθώς οι πατινέρ έχουν οπτική επαφή με τον χώρο. Το παγοδρόμιο ανοιχτού τύπου είναι κατάλληλο για τις κεντρικές πλατείες των πόλεων και τα εμπορικά κέντρα.

Οι υπηρεσίες, τα παγοπέδιλα καθώς και ο υπόλοιπος εξοπλισμός που προσφέρει προστασία στους πατινέρ, στεγάζονται σε λυόμενες αίθουσες πλήρως προστατευμένα, οι οποίες θερμαίνονται.

Πλατεία Αγ. Πέτρου, “SANTARGOSFUN” στην καρδιά του Άργους.

Σας περιμένουμε όλους για διασκέδαση στον πάγο από τις 8 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου!

Χριστούγεννα στο Άργος 2018 Χριστούγεννα στο Άργος 2018

pagodromio sto argos 2018

Τελευταία Νέα - Κατηγορίες Άρθρων