Η White Fantasy πάει Μεσολόγγι!

Παγοδρόμιο στο Μεσολόγγι

Η χειμερινή σεζόν των παγοδρομίων συνεχίζεται με τα παγοδρόμια της WhiteFantasyνα έχουν κατακλύσει όλη την Ελλάδα! Ένα ακόμη παγοδρόμιο και ένα φανταστικό Χριστουγεννιάτικο πάρκο εγκαταστάθηκε στην πλατεία Μπότσαρη την κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου από την εταιρεία «The White Fantasy – Παγοδρόμια Ελλάδος».

Πανέτοιμη να υποδεχθεί τους χιλιάδες πατινέρ στις πίστες των παγοδρομίων της και σε συνεργασία με τον δήμο Μεσολογγίου το θεματικό Χριστουγεννιάτικο πάρκο θα λειτουργήσει από τις 11 Δεκεμβρίου 2017 έως και τις 7 Ιανουαρίου  2018 στην πλατεία Μπότσαρη του Μεσολογγίου.

Όλοι οι κάτοικοι  αλλά και οι επισκέπτες της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο παγοδρόμιο και στα παιχνίδια του λούνα παρκ με πολύ χαμηλό εισιτήριο αλλά και να αγοράσουν τα δώρα και άλλα στολίδια από την χριστουγεννιάτικη αγορά.

Το παγοδρόμιο θα είναι 200m2 κλειστού τύπου και θα περιβάλλεται από λυόμενη αίθουσα προστατεύοντας τους πατινέρ από τις καιρικές συνθήκες, η εξυπηρέτηση δε των επισκεπτών καθώς και το ανταλλακτήριο θα στεγαστούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από παγόδες. Η Χριστουγεννιάτική αγορά που φιλοξενείται σε ξύλινα σπιτάκια στολισμένα θα σας προσφέρει φαγητό, γλυκά, ζαχαρωτά και διάφορα δώρα και παιχνίδια. Λούνα παρκ για μικρούς και μεγάλους με διάφορα παιχνίδια, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια και κερματοφόρα παιχνίδια θα σας περιμένουν να διασκεδάσετε όλες τις ημέρες των εορτών.

Η «The White Fantasy – Παγοδρόμια Ελλάδας» σας καλεί όλους σε ατέλειωτο πατινάζ στο κέντρο του Μεσολογγίου! Διασκεδάστε και λιώστε τον πάγο!

pagodromio sto mesologgi 2017

Τελευταία Νέα - Κατηγορίες Άρθρων