Η White Fantasy πάει Ηλιούπολη!

Παγοδρόμιο στην Ηλιούπολη

Η νέα χειμερινή σεζόν των παγοδρομίων άνοιξε βρίσκοντας την επιχείρηση με τον διακριτικό τίτλο «The White Fantasy – Παγοδρόμια Ελλάδας» πανέτοιμη να υποδεχθεί τους χιλιάδες πατινέρ στις πίστες των παγοδρομίων. Σε συνεργασία με τον δήμο Ηλιούπολης θα λειτουργήσει θεματικό Χριστουγεννιάτικο πάρκο στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης από τις 3 Δεκεμβρίου 2017 έως και τις 7 Ιανουαρίου  2018.

Όλοι οι κάτοικοι  αλλά και οι επισκέπτες της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο παγοδρόμιο και στα παιχνίδια του λούνα παρκ με πολύ χαμηλό εισιτήριο αλλά και να αγοράσουν τα δώρα και άλλα στολίδια από την χριστουγεννιάτικη αγορά που θα εγκατασταθεί.

Το παγοδρόμιο θα είναι 200m2 κλειστού τύπου και θα περιβάλλεται από λυόμενη αίθουσα προστατεύοντας τους πατινέρ από τις καιρικές συνθήκες, η εξυπηρέτηση δε των επισκεπτών καθώς και το ανταλλακτήριο θα στεγαστούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από παγόδες.

Η «The White Fantasy – Παγοδρόμια Ελλάδας» σας καλεί όλους σε ατέλειωτο πατινάζ στο κέντρο της Ηλιούπολης! Στροβιλιστείτε και διασκεδάστε λιώνοντας τον πάγο!

pagodromio stin ilioupoli 2017

Τελευταία Νέα - Κατηγορίες Άρθρων